Search
  • Innovation House

Co-working mobiiliksi? Kyllä!

Espoosta ponnistava rohkea naisyrittäjien perustama Innovation House aloittaa uuden virtuaalisen Coworking-aikakauden julkaisemalla oman mobiilisti toimivan viestintäalustan.


Uusi alusta mahdollistaa kansainvälisten virtuaalitiimien tehokkaan toiminnan sekä jäsenten kesken tapahtuvan nopean kaupan käymisen. Mobiilisti toimiva alusta antaa myös erinomaiset mahdollisuudet innovaatioiden ja uusien verkostojen syntymiseen. Innovation House pystyy mullistamaan ja muuttamaan koko Co-working kulttuuria alustaa ja omaa rakentamaansa BusinessHome konseptia hyödyntäen.


Innovation Housen BusinessHome tarjoaa työkodin kaikille jäsenilleen ja heiltä saatu palaute on tärkeää toiminnan kehittämisessä. Virtuaalinen mobiilisti toimiva alusta oli palautekyselyssä yksi toivotuimmista asioista ja Innovation House teki strategisen ratkaisun lähtiessään kehittämään toimintaansa myös virtuaaliseksi asiakkaiden toivomaan suuntaan. 


"Meille on todella tärkeää, että voimme tarjota jäsenille työkalun nopeuttamaan sisäisiä innovaatioita ja myynnin tekemistä eri yritysten välillä. Alusta myös hävittää maantieteellisiä eroja; yhdellä vilkaisulla näkee mitä tapahtuu Singaporen, Otaniemen, Arabian ja Kallion pisteissä!" toteaa Innovation Housen operatiivinen johtaja Katja Aalto.


Neljässä toimipisteessä toimivan Innovation Housen arvot ohjaavat kaikkea tekemistä. Onnellisuus, nopea mahdollisuuksiin tarttuminen, ihmisten törmäyttäminen ja empatia ovat myös alustan kehittämisessä vahvasti mukana.


”Hienoa on ollut huomata, että suuret yrityksetkin ovat olleet kiinnostuneita kehitteillä olevasta virtuaalisesta alustastamme ja tiedustelleet voisiko ratkaisumme toimia mm. heidän intranettinä. Unelmanamme on avata perinteisen co-workingin lisäksi virtuaalisia pisteitä ympäri maailmaa, uusi virtuaalialusta voi toimia vaikkapa kokoustamisen globaalina AirBnB – työkaluna tulevaisuudessa 5 g mahdollisuudet huomioiden” kertoo alustasta innostunut toimitusjohtaja Petra Erätuli-Kola


"Kuten johtamisessa, ihminen on keskiössä myös Innovation Housen koko toiminnassa. Uusi alusta palvelee näkökulmastani erityisesti globaalin myynnin tarpeita huomioiden samalla, että jokainen myyjä on oma yksilönsä ja ansaitsee muiden tuen", toteaa Johtajatiimin toimitusjohtaja Mika D Rubanovitsch.

Alusta tulee alkuvaiheessa Innovation Housen jäsenten käyttöön tehostamaan jokapäiväistä toimintaa co-working-arjessa.


Lisätietoja:

CEO Petra Erätuli-Kola, +358 400 415946, petra@innovationhouse.fi

Startup-haku: www.innovationhouse.fi, info@innovationhouse.fi ja +358 400 212869
0 views

Finland

Otaniemi
Tekniikantie 2
02150 Espoo
Finland


Phone: +358 400212869
info@coworkinghome.com

Kallio

Toinen linja 14 J
00530 Helsinki
Finland


Phone: +358 400314002
info@coworkinghome.com

Arabia

Hämeentie 135 A
00560 Helsinki
Finland


Phone: +358400877885
info@coworkinghome.com

Singapore

BLK 71 #03-04/05
Ayer Rajah Crescent
139951 Singapore
Singapore

Phone: +65 9145 7609
info@coworkinghome.com

Los Angeles

202 Bicknell Avenue

2nd Floor, Unit #1

Santa Monica

CA 90405

Los Angeles

info@coworkinghome.com